Başkan Güder'den Vefa Sosyal Destek Grubu'na Destek Ziyareti

Başkan Güder'den Vefa Sosyal Destek Grubu'na Destek Ziyareti

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi Vefa Sosyal Destek Grubu’nu ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Bu ziyarette Başkan Güder, Van’da Vefa Sosyal Destek Grubu ve son olarak ta Adana’daki Vefa Sosyal Destek Grubu personellerine yapılan saldırıları kınadı.
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile birlikte Battalgazi ilçe Vefa Sosyal Destek Grubu’nu ziyaret etti. Burada yapılan çalışmalar hakkında genel bilgiler alan Başkan Güder, gelen çağrılara da cevap vererek, vatandaşlardan gelen talepleri not aldı. İlçe Vefa Sosyal Destek Grubu’nda görevli personellerle de uzun süre sohbet eden ve herhangi bir ihtiyaçlarını olup olmadığını soran Başkan Güder, Van’da Vefa Sosyal Destek Grubu’ndaki görevli personellere yapılan ve 2 kişinin hayatını kaybetmesi ile sonuçlanan ve son olarak ta Adana’daki Vefa Sosyal Destek Grubu görevlilerine yapılan saldırıları kınadı.
FIRAT: “BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN BÜYÜK DESTEK ALIYORUZ”
Bu zorlu süreçte Battalgazi Belediyesi’nden büyük destekler aldıklarını dile getiren Malatya Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Müdürü Adnan Fırat, “Tüm Dünya’da olduğu gibi ülkemizde bir pandemi sürecinden geçiyor. Bu süreçte ülke olarak seferber olmuş durumdayız. Bu zorlu süreçte Battalgazi belediye Başkanımız Osman Güder ve Başkan yardımcılarımız bizlere çok büyük destekleri olmuştur. Her daim araç ve personel gibi ihtiyaçlarımızda yanımızda oldular. Bu ihtiyaçlarımızın büyük bölümü Battalgazi Belediyesi tarafından karşılandı. Ben, Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder ve ekibine bu noktada ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 
BAŞKAN GÜDER: “VEFA SOSYAL DESTEK GRUPLARINA YAPILAN SALDIRILARI KINIYORUZ”
Sözlerine Van ve Adana’daki Sosyal Destek Gruplarına yapılan saldırıları kınayarak başlayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Bildiğiniz üzere Van'ın Özalp ilçesinde Vefa Sosyal Destek Grubu’nun aracına hain bir saldırı gerçekleştirildi. Bu arkadaşlarımızın bir hedefi vardı. Görevleri oradaki mazluma, garibana, fukaraya ve ihtiyaç sahibine yardım götürmekti. Ama katil terör örgütü 2 kardeşimizi şehit etti. Hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet ve yakınlarına sabırlar niyaz ediyoruz. Birde Adana’da bir saldırı gerçekleşmiş. Bu saldırıyı da buradan kınıyoruz. Bugün AK Parti MKYK Üyemiz ve Milletvekilimiz Öznur Çalık hanımefendi ile birlikte Sosyal Vefa Destek Grubumuzun yanında olduğumuzu ifade etmek ve yapılan çalışmalarını yerinde görüp istişare etmek için buradayız. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. Bu tür terör örgütleri bundan önce vardı, şimdi de varlar, bundan sonrada var olduklarını sanacaklar. Ama Milletin birlik ve beraberliği, Sayın Cumhurbaşkanımıza sahip çıkışıyla ve İçişleri bakanımızın da desteği ile bunların kökü kazındı. Kazınmaya da Allah’ın izniyle devam edecek.” 
“EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ. BİZLER HER DAİM YANINIZDAYIZ”
Vefa Sosyal Destek Grubunda görevli personellere teşekkürlerini ileten Başkan Güder, “Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla 22 Mart’ta Sosyal Vefa Destek Grubu’nu Battalgazi ilçemizde Battalgazi Kaymakamlığımızın koordinesinde kurmuş olduk.  O tarihten bu zamana kadar özellikle Battalgazi’de resmi kurumlar ve yerel yönetimlerde ki arkadaşlarımız ile beraber 65 yaşın üzerinde dışarıya çıkamayan ve ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. Battalgazi Belediyesi olarak Vefa Destek grubunun içerisinde arkadaşlarımızı ile beraber yer alıyoruz. Hem araç desteği hem de personel desteği ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak adına büyük gayretler sarf ediyoruz. Bu noktada Vefa Sosyal Destek Gruplarında görevli personellere bir parantez açmak istiyorum. Gerçekten bu yapılan görev gönül işi. Sizlerde çok önemli bir görev ifa ediyorsunuz. Hayır duası alıyorsunuz, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına yetişiyorsunuz. Allah sizden razı olsun. Battalgazi Belediyesi olarak her daim yanınızdayız. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. 
MİLLETVEKİLİ ÇALIK: “MUHTEŞEM BİR GÖREV YAPIYORSUNUZ”
Vefa Sosyal Destek Grubu’ndaki görevli personellerin kutsal bir görev yürüttüğünü ifade eden AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Aile Sosyal Politikalar Bakanlığımızın koordinesinde Battalgazi Belediyemiz başta olmak üzere bütün kurumlarımızdan insanlar dahil edilerek, böyle ekipler oluşturuldu. Bugün Sosyal Vefa Destek Grupları içerisinde Belediyelerde çalışan zabıtalar ve personelleri var. Bu süreçte Battalgazi Belediye Başkanımıza ve Battalgazi Kaymakamlığımıza göstermiş oldukları bu üstün gayretten ve burada ki arkadaşlarımızın hayırseverliğinizden dolayı teşekkür ediyorum. Sizlerin yardımlarıyla yaşlılarımıza, büyüklerimize, ulaşamadığımız insanlara ulaşıyoruz. Sizler; 65 yaş üstü vatandaşlarımızın, yaşlılarımızın duasını alıyorsunuz. Muhteşem, çok kutsal bir iş yapıyorsunuz. Bu kutsal işi yapan Vefa Destek Grubu’ndaki iki evladımızı, şerefsiz terör örgütü, teröristler şehit ettiler. Kutsalı olmayan o terör örgütlerinin hepsinin kökünü kazıyacağız” Diye Konuştu. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN