Başkan Çınar'dan, 2. Ordu'ya destek ziyareti

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 2.Ordu Komutanlığı Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mahmut Altun'u ziyaret ederek, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yürütülen Barış Pınarı Harekatı'ndan dolayı desteklerini iletti.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 2.Ordu Komutanlığı Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mahmut Altun’u ziyaret ederek, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yürütülen Barış Pınarı Harekatı’ndan dolayı desteklerini iletti.

Ziyarette yaptığı konuşmada, Barış Pınarı Harekatını desteklediklerini ve kahraman Mehmetçiklere her zaman dua ettiklerini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Ülkemizin güney sınırında oluşturulmak istenen terör koridorunu ortadan kaldırmak, bölgeye barış ve huzur getirmek, terör örgütlerini yok etmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatına katılan kahraman Mehmetçiklerimize sonsuz başarılar diliyoruz. Operasyonlar sırasında şehit düşen askerlerimize, polislerimize ve sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Rabbim, şanlı ordumuzu muhafaza etsin, muzaffer eylesin, bizlerde her daim onların yanındayız ve dua ediyoruz. Askerimiz, polisimiz ve bu vatan uğrunda canını siper eden bütün güvenlik güçlerimiz bizim gözbebeğimizdir. Eğer bizler şu anda rahat ve huzurlu yaşıyorsak bunu şehitlerimize, gazilerimize ve şu anda ülkemizin güvenliği ve huzuru için büyük bir fedakarlık yaparak, gece gündüz demeden görev yapan kahraman askerlerimize ve polislerimize borçluyuz. Cumhurbaşkanımız Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başarıyla yürütülen Barış Pınarı Harekatı’nda bölgeye huzur, güven ve esenlik getirecektir. Bu tarihi operasyon için şu anda cephede bulunan bütün kahramanlarımıza Malatya’dan dualarımızı gönderiyoruz. Rabbim yar ve yardımcıları olsun.” diye konuştu.

2.Ordu Komutanlığı Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mahmut Altun’da destek ziyaretinden dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a teşekkürlerini iletti.

İhlas Haber Ajansı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN