Başkan Apohan'dan, Ramazan Ayı Mesajı

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği (BİMYAD) Genel Başkanı Selim Apohan, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği (BİMYAD) Genel Başkanı Selim Apohan, Ramazan ayı dolayısıyla mesaj yayımlayarak, Ramazan ayının tüm İslam alemine sağlık, barış, huzur getirmesini temenni etti.
BİMYAD Genel Başkanı Selim Apohan mesajında, “İslam Aleminin heyecanla beklediği, bolluk, bereket, rahmet ve mağfiret ayı olarak bilinen 11 Ayın Sultanı Ramazan ayını tekrar idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan Ayı sadece oruç tutmak, sahura kalkmak değildir. Hoşgörünün, merhametin, barışın, sevginin, yardımlaşma ve paylaşmanın ayıdır. Ramazan Ayının ülkemizde yaşanan acı olayların geride kalması için milletçe bütünleşeceğimiz, barışın etrafında kenetleneceğimiz bir fırsat olduğunu düşünüyorum.
Başkan Apohan, Ramazan Ayı, dargınlıkların unutulduğu, küskünlüklerin sona erdiği, kardeşlik duygularının pekiştirildiği bir aydır. Bu ayda her zamankinden fazla olarak düşkün ve muhtaçlara yardım eli uzatılmalı çocuk ve yaşlıların gönlü alınmalıdır. Rahmet ve Bereket Ayı olan Ramazan Ayına girmemiz vesilesiyle, başta ülkemiz ve tüm İslam Alemine mutluluk, huzur ve barış getirmesini dilerim, dedi.

Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN