Basın mensuplarımızın yanındayız

Diriliş Hareketi Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Zafer, Malatya'da bin 500 aileye gıda yardımında bulundu.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Diriliş Hareketi Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Zafer, Malatya’da bin 500 aileye gıda yardımında bulundu.
Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği (BİMYAD) Genel Başkanı Selim Apohan ve Diriliş Hareketi Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Zafer Bayram öncesi Malatya’da sahada görev yapan basın mensuplarına Gıda paketi yardımı yapıldı.
Korona virüs salgını ile mücadele kapsamında, işini kaybeden ve ihtiyaç sahibi olan ailelere Valilikler bünyesinde oluşturulan Vefa Sosyal Destek Guruplarınca yardımlar ulaştırılırken, Malatya’daki sivil toplum kuruluşları da ‘Biz bize yeteriz, Türkiyem’ diyerek elini taşın altına koyuyor.
 “Bayram öncesi Basın mensuplarına gıda paketi  verildi “
Diriliş Hareketi Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Zafer, Malatya’da bin 500 aileye gıda yardımında bulunduklarını belirterek “Bayrama kadar bu sayı 5 bine ulaşacak. Bize bu yardımların ulaştırılmasına öncülük eden AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç ile Yurt Dışından Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Serdar Delibalta’ya şehit ve gazi aileleri adına teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.Genel Başkan Zafer Ramazan ayında bayram öncesi sahada çalışan gazeteci arkadaşlarımıza Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği (BİMYAD) Genel Başkanı Selim Apohan Başkanımızla beraber gıda paketi yardımında bulunduk.
“Basın mensuplarımızın her zaman yanında olacağız “
Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği (BİMYAD) Genel Başkanı Selim Apohan Ramazan ayı nedeniyle Bayram öncesi Malatya’da sahada çalışan gazeteci, arkadaşlarımıza gıda paketi yardımında bulunduk.(BİMYAD) Genel merkezinde basın mensuplarımıza teslim edeceğiz her zaman sahada çalışan gazeteci meslektaşlarımızın  her zaman  yanında olacağız ifadelerini kullandı. Genel Başkan Apohan basın mensuplarımıza desteklerinden dolayı Diriliş Hareketi Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Zafer, ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum  şeklinde konuştu.
 

Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN