Halkımızla Aramıza Nifak Sokmaya Çalışanlara Fırsat Vermeyeceğiz.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ Kurban Bayramı ziyaretlerinde Palu'da yaptığı bir konuşmada sözlerini çarpıtarak yalan,yanlış ithamlarda bulunanlara sert çıktı.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ Kurban Bayramı ziyaretlerinde Palu’da yaptığı bir konuşmada sözlerini çarpıtarak yalan,yanlış ithamlarda bulunanlara sert çıktı. Hayatı boyunca Fetö , Pkk ,Ypg başta olmak üzere bütün illegal örgütlere karşı verdiği mücadeleyi herkesin bildiğinin altını çizen Demirbağ, her zaman halkın yanında olduklarını, vekil seçildiği Elazığ ve ilçeleri başta olmak üzere Yurt çapında her karış toprağın terörden arınıp huzur içinde bir Türkiye olması için çalıştıklarını , çalışmaya da devam edeceklerini söyledi. 
Demirbağ yaptığı açıklamada “ İlçe ziyaretlerimiz çerçevesinde Palu’da milletvekili arkadaşlarımız, ilçe belediye başkanımız, ilçe başkanımız ve seçilmiş mazbatası iptal edilen belediye başkanımız Efraim Ünalan’ın da bulunduğu hemşehrilerimizle bir araya geldiğimiz bayram buluşmasında, daha önce Palu’da  birkaç kişinin ifade ettiği , Efraim Ünalan neden belediye başkanının işlerine müdahale ettiği  tenkidi karşısında Komşumuz olan Diyarbakır Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin Kandil’den ithal edilen eş başkanlarla belediyeyi idare ettiklerini ve bunun karşılığında gerek ulusal, gerek yerel medyada en ufak bir tenkit yapılmazken,şu an  15 yılla yargılanan Fetöcü bir hakimin ve maliyecinin fatura tezgahı nedeniyle yıllarca önce  Efraim Ünalan hakkında verilen bir ceza ve bunun içeriğinde seçilme hakkına mani hal olduğu gerekçesiyle mazbatası iptal edilmesine rağmen mevcut belediye başkanımız Bekir Yıldırım’la beraber   gönüllü olarak Palu’nun  hizmetlerini yürütmektedirler . Bunun tenkit edilmesi yerine teşekkür edilmesi  gerektiğini ifade ettim ve doğru olan da budur. Sadece Diyarbakır da değil bütün Güneydoğu’daki belediyeler ne belediye meclis üyesi ne de seçilmiş başkan tarafından değil, tamamen Kandil’den ihraç edilen , gönderilen eş başkanlar tarafından idare edildiği halde bizim mahalli idareler olsun, merkezi yönetim olsun yönetim anlayışımızda eş başkanlık  sistemi diye bir yönetim anlayışının olmadığı bilindiği halde, ne ulusal basın ne de yerel basın tarafından en ufak bir şekilde tenkit edilmemekte , eleştirilmemektedir. Oysa bu tarafta  2500,3000 oyla seçilmiş başkan Efraim Ünalan’ın hizmet aşkından rahatsız olanlara bu hizmeti tenkit etmek yerine teşekkür etmeleri gerektiğini söyledim. Doğru olan ve gerçek olan da budur “ dedi. 
Milletvekili Demirbağ Chp milletvekili “ Gürsel Erol bu durumu çarpıtarak durumdan vazife çıkartmaya çalışmış ve şov yapmıştır. Oysa meclis kürsüsünde bizzat Hdp eş başkanı; Gürsel Erol’un Tunceli’de aday olduğunda   Pkk ile, Hdp ile görüşmeler yaptığını , milletvekili olmak için onlarla yaptığı görüşmeler neticesinde milletvekili seçildiğini Hdp eş başkanı Meclis kürsüsünde kendisi söylemiştir. ve dolayısıyla bu gibi konularda en son konuşabilecek kişi Gürsel Erol’dur. Her zaman olduğu gibi eski alışkanlıklarını terk etmeyerek bir yerlerden malzeme çıkartıp şov yapmaya çalışmaktadır , zaten şovmen olduğu Tunceli ve Elazığ kamuoyu tarafından bilinmektedir dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN