Spor

Spor Haberleri

Elazığlı boksörler Kırşehir'den 5 madalya çıkardı

Kırşehir'de düzenlenen U22 Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası'nda Elazığlı sporcular, 5 madalya çıkarmayı başardı.

Yeni Malatyaspor, Göztepe'yi konuk edecek

Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında evinde Göztepe'yi konuk edecek.

Elazığ'da masa tenisi hakemlik kursu açıldı

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde masa tenisi aday hakemlik kursu açıldı.

Elazığspor'da Antalya kampı sona erdi

Elazığspor'da 2 Ocak'ta Antalya'da başlayan ara dönem hazırlıkları sona erdi ve takım 19. haftada oynayacağı Bergama Belediyespor maçı için İzmir'e geçti.

Gaziantep FK'da 7 futbolcunun test sonucu pozitif çıktı

Gaziantep FK, yarın karşılaşacağı Beşiktaş maçı öncesinde gerçekleştirilen PCR testlerinde 7 futbolcu, 1 antrenör ve 1 personelin sonucunun pozitif olduğunu açıklandı.

Merih Demiral ve takım arkadaşları Ahmet Çalık’ı andı

İtalya Kupası son 16 turunda Atalanta, Venezia'yı 2-0 yenerek çeyrek finale kalırken, milli oyuncu Merih Demiral, geçtiğimiz günlerde trafik kazasında hayatını kaybeden Konyasporlu Ahmet Çalık'ı andı.

İsmail Kartal, Fenerbahçe ile ilk antrenmanına çıktı

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında cumartesi günü deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör İsmail Kartal da takımla ilk idmanına çıktı.

Mısırlı futbolcu Kahraba, resmen Hatayspor’da

Hatayspor, Mısır'ın Al-Ahly takımından Mahmoud Kahraba'yı satın alma opsiyonu ile sezon sonuna kadar kiralayarak renklerine bağladı.

İsmail Kartal:

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, takımın başında çıktığı ilk antrenman öncesi oyuncularla tanışma toplantısı yaparak, 'Şu anki durumu hiçbir Fenerbahçeli kabul etmiyor. Ama burada her şeyi tam tersine çevirebilecek bir oyuncu grubumuz var. Ben bunu biliyorum ve görebiliyorum dedi.

Başakşehir, Serdar Gürler ile anlaştı

Medipol Başakşehir, Konyaspor forması giyen Serdar Gürler ile prensip anlaşmasına vardı. Turuncu-lacivertliler, Adem Ljajic transferini ise oyuncunun, kulübü Beşiktaş ile fesih konusunda sıkıntılar yaşaması sebebiyle askıya aldı.

Ahmed Kutucu, Sandhausen’e kiralandı

Başakşehir Kulübü, Ahmed Kutucu'nun sezon sonuna kadar Almanya Bundesliga 2 takımlarından Sandhausen'e kiralandığını duyurdu.

Esenlik'ten Yeni Malatyaspor'a destek

Malatya Büyükşehir Belediyesine ait olan Esenlik Marketler zinciri Yeni Malatyaspor'a destek için taraftarlara ''al fişi tribünde bitir işi'' sloganıyla maç bileti hediye ediyor.

Bursaspor son 9 maçta 1 kez kazanabildi

Bursaspor, ligde çıktığı son 9 maçta 1 kez kazanırken, sadece 5 puan toplayabildi.

Malatya'da Fenerbahçeliler bir araya geldi

Malatya'lı Fenerbahçeliler, dayanışma yemeğinde bir araya geldi.

ALG Spor tutulmuyor: 7-0

Gaziantep ALG Spor, T. Kadınlar Futbol Süper Ligi 5. haftasında konuk ettiği Kayseri Gençlerbirliği Kadın Futbol Takımı'nı 7-0 mağlup etti.

Elazığ İl Özel İdare hocasını buldu

Başantrenör Hakan Acer ile yollarını ayırdıktan sonra hoca arayışına giren Elazığ İl Özel İdare, son olarak BB. Adana Basketbol'u çalıştıran Mehmet Özkan ile sözleşme imzaladı.

HD Elazığ Karakoçan FK, antrenmanlara başladı

Antalya kampını yaşanan hava muhalefetinden dolayı erken bitirmek zorunda kalan HD Elazığ Karakoçan FK, yaptığı tek antrenmanla Hacettepe maçı hazırlıklarına Elazığ'da başladı.

Avrupa futbolundan Ahmet Çalık için taziye mesajları

Fransa Ligue 1 takımlarından Paris Saint-Germain (PSG), Almanya Bundesliga'dan Schalke 04, İspanya'dan Barcelona ile Hırvatistan Futbol Federasyonu trafik kazasında yaşamını yitiren İH Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık için taziye mesajı yayımladı.

Ali Koç’tan, Samandıra’ya ziyaret

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç ve yöneticiler, Samandıra Can Bartu Tesisleri'ne yaptıkları ziyarette oyuncularla bir araya geldi.

Toplam 11062 haber.