Malatya

Malatya Haberleri

Vali Ersin Yazıcı'nın Eşi Hanife Yazıcı ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Ersin Yazıcı’nın Eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı Yeşilyurt İlçesinde Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

Battalgazi Belediyesi’nden Çiftlere Evlilik Öncesi Danışmanlık Hizmeti

Battalgazi Belediyesi tarafından evlenmek için başvuru yapan çiftlere, evlilik öncesi danışmanlık hizmeti verilmeye başlandı. Evlilik öncesi süreçte çiftlerin birbirlerini daha iyi tanımalarını, birbirleriyle etkili iletişim kurma yollarını keşfetmelerini ve olası sorunlarla nasıl baş edeceklerini öğrenmelerini sağlayan bu uygulamayla boşanmaların önüne geçilmesi hedefleniyor.

55 Dönümlük Alanda Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi esnafların kalıcı işyerlerine, vatandaşların ise kalıcı konutlarına bir an evvel kavuşması ve hayatın normale dönmesi için çalışmalarını Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile birlikte sürdürüyor.

Başkan Çınar, Üniversite Sınavlarına Hazırlanan Öğrencilere Tyt Ve Ayt Hazırlık Seti Dağıttı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yusuf Kenan Anadolu Lisesi öğrencilerine üniversite sınavına hazırlık sürecinde yardımcı olmak amacıyla TYT ve AYT kitap seti dağıttı. Başkan Çınar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde başlayan Türkiye Yüzyılının idealist ve kendisini sürekli geliştiren gençlerin başarılarıyla kök salacağını söyledi.

Başkan Güder’den 2019’dan 2024’e Dev Hizmetler

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder vizyoner yönetimiyle ön plana çıkarken Battalgazi’de daha yapılacak çok iş var diyerek ilçeye daha güçlü, daha etkin bir anlayışla hizmet etmeyi kendine görev biliyor.

Başkan Gürkan Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı İdari Hizmet Binası İnşaatında İncelemelerde Bulundu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yapımı devam eden Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı İdari Hizmet Binasını yerinde inceledi. Başkan Gürkan, hizmet binasındaki çalışmalarda sona gelindiğini söyledi.

Vali Yazıcı’nın Eşi Hanife Yazıcı’dan Şehit Ailelerine Ziyaret

Malatya Valisi Ersin Yazıcı’nın eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı’nın şehit ailelerine yaptığı ziyaretler devam ediyor.

Malatya'da depremzede besicilere büyükbaş hayvan ile sıvat verildi

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'da, afette hayvanları telef olan üreticilere 116 büyükbaş hayvan ile 610 sıvat dağıtıldı.

Meteoroloji’den Kuvvetli Yağmur Ve Kar Uyarısı

Meteoroloji Elazığ 13. Bölge Müdürlüğü tarafından Malatya için kuvvetli yağmur ve kar yağışı uyarısı yapıldı.

Köy Evlerinin 1.Etabı Büyük Oranda Tamamlandı

Kuşdoğan Mahallesinde yapımı devam eden Köy Evlerini inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ilk etapta yer alan 30 konutun 2024 yılının ilk ayları içerisinde hak sahiplerine teslim edilmeye başlanacağını söyledi.

Yeşilyurt'taki depremzedelerin köy evleri inşa ediliyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Malatya'nın merkez Yeşilyurt ilçesinde köy evlerinin yapımı sürüyor.

Vali Yazıcı Engelli Bireye Sahip Emniyet Personel ve Ailelerine Düzenlenen Yemeğe Katıldı

Vali Ersin Yazıcı, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Yeşilyurt Belediyesi Gedik Sosyal Tesislerinde düzenlenen öğle yemeğine katıldı.

Hizmet ve Yatırımlarına Ziyaretçilerden Tam Not

Yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür eden Çavuşoğlu Mahalle Muhtarı Mürteza Ede mahalle sakinleriyle birlikte hizmetleri gezdiklerini belirterek, “ Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz.

Arguvan'da okul servisleri denetlendi

Malatya'nın Arguvan ilçesinde okul servisleri denetlendi.

Kaymakam Baytak İle Başkan Çınar, 84 Yaşındaki Fatma Teyze’nin Misafiri Oldu

Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Kutsal Baytak ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Kozluk Mahallesinde yaşayan 84 yaşındaki Fatma Ercan’ı evinde ziyaret ederek hâyır duasını aldılar.

Maski Uyardı! Su Sayaçlarınızı Soğuktan Koruyun

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, havaların soğumasıyla birlikte su sayaçlarının donma tehlikesine karşı abonelerini uyardı.

Başkan Çınar, Yardım Paketi Dağıtım Programına Katıldı

Yeşilyurt İlçesindeki depremzede ailelerin ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında aktif ve dinamik bir çalışma yürütüp, yurt içi ve yurt dışından gönderilen yardımları depremzede ailelere ulaştırmaya devam eden Yeşilyurt Belediyesi tarafından yapılan organizasyonla; Hollanda Cordaid destekli ‘Yardım Projesi’ kapsamında gönderilen yardım paketleri Kadiruşağı Mahallesindeki Konteyner Kentte kalan depremzede ailelere teslim edildi.

Korepck Mahallesi’nin Açılış Töreni Gerçekleşti

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat 2023 tarihinde vuku bulan depremler sonrasında Malatya’da ticari hayatın canlanması ve vatandaşların barınma ihtiyaçlarının karşılanması noktasında çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Başkan Güder’den Miniklere Farkındalık Oluşturacak Hediye Seti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, miniklerin Ağız ve Diş Sağlığı Haftası nedeniyle düzenlenen programa katıldı. Başkan Güder çocuklara ağız ve diş bakım seti dağıtarak dişlerin günde 2 kere fırçalanması için miniklerden söz aldı.

Toplam 6520 haber.