Malatya

Malatya Haberleri

Kültür Merkezlerimiz, Deprem Travmasının Atlatılmasında Önemli Bir Rol Oynuyor

Yeşilyurt Belediyesinin ilçenin farklı mahallelerinde hizmete sunduğu Yeşilkonaklar, Kültür, Sanat ve Gençlik Merkezlerindeki Kuranı- Kerim, biçki, dikiş, nakış, giyim, el sanatları ve takı tasarım kurslarının yanı sıra Erdem Okulları yoğun talep görüyor.

Maski Çevre Laboratuvarı Akreditasyon Belgesi Yenilendi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Çevre Laboratuvarı’nın Türk Akreditasyon Kurumu’ndan (TÜRKAK) onaylı akreditasyon sertifikası yenilendi.

Malatya'da 6 mahalle kentsel dönüşümle yeniden inşa edecek

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Malatya'da, Battalgazi Belediyesince 6 mahallede kentsel dönüşüm projesi uygulanacak.

Malatya'da depremzede çocuklara bot ve mont yardımı

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Malatya'da, 50 depremzede çocuğa bot ve mont, 50 aileye de soba ve gıda kolisi yardımı yapıldı.

Deprem Şehitlerinin İsmi  ‘6 Şubat Deprem Şehitleri Anıtı’nda Yaşatılacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı tarafından 6 Şubat’ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Malatya’da hayatını kaybeden deprem şehitleri anısına Şehir Mezarlığında ‘6 Şubat Deprem Şehitleri Anıtı’ yapıldı.

Malatya’da Hangi Mahallelerde Elektrikler Kesilecek?

Fırat Elektrik (FEDAŞ) tarafından Malatya’ya kesinti uyarısı yapıldı. 12 Aralık tarihinde Malatya’nın hangi mahallelerinde elektrikler kesilecek? İşte detaylar..,

Yenice Mahallesi’nde Alt Yapı Ve Stabilize Çalışması

Ulaşımda sorunsuz bir kış geçirmek adına çalışmalarını yürüten Battalgazi Belediyesi, bozulan yollarda bakım ve onarım yaparım yaparken stabilize çalışmalarını sürdürüyor.

Konteyner Kentlerde Kalanlara Yangın Eğitimi Verildi

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından konteyner kentlerde yaşayan vatandaşlara ve görev alan personellere yönelik yangın eğitimi veriliyor.

Yeşilyurt Belediyesinin ‘İyilik Elçisi’ Projesi Her Geçen Gün Büyüyor

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ‘İyilik Elçisi’ Projesi kapsamında Emanet Çarşıda misafir edilen Zekeriya Bitmez Anadolu Lisesi ‘İyilik Kulübü’ öğrencileriyle bir araya geldi.

Arguvan'da bağlama ve piyano kursu açıldı

Malatya'nın Arguvan ilçesinde vatandaşlara ve çocuklara yönelik bağlama ve piyano kursu veriliyor.

Hasta Ve Yaşlı Bakım Kursuna Yoğun İlgi

Malatya Büyükşehir Belediyesi, sosyal ve kültürel belediyecilik anlayışı içerisinde Kernek Külliyesi’nde eğitim ve atölye çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Tecde Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Maski’ye Ziyaret

Malatya Tecde Anadolu Lisesi Proje Geliştirme Kulübü öğrencileri, “Sürdürülebilir Su ve Su Ayak İzi” projesi kapsamında Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü’ne bağlı Gündüzbey Kaptaj Tesisi ve İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisini ziyaret etti.

Kale'de "Kitabımı Okur Sporumu Yaparım" etkinliği düzenlendi

Malatya'nın Kale ilçesinde "Kitabımı Okur Sporumu Yaparım" etkinliği kapsamında öğrenciler kitap okudu.

Vali Ersin Yazıcı'nın Eşi Hanife Yazıcı ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Ersin Yazıcı’nın Eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı Yeşilyurt İlçesinde Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

Battalgazi Belediyesi’nden Çiftlere Evlilik Öncesi Danışmanlık Hizmeti

Battalgazi Belediyesi tarafından evlenmek için başvuru yapan çiftlere, evlilik öncesi danışmanlık hizmeti verilmeye başlandı. Evlilik öncesi süreçte çiftlerin birbirlerini daha iyi tanımalarını, birbirleriyle etkili iletişim kurma yollarını keşfetmelerini ve olası sorunlarla nasıl baş edeceklerini öğrenmelerini sağlayan bu uygulamayla boşanmaların önüne geçilmesi hedefleniyor.

55 Dönümlük Alanda Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi esnafların kalıcı işyerlerine, vatandaşların ise kalıcı konutlarına bir an evvel kavuşması ve hayatın normale dönmesi için çalışmalarını Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile birlikte sürdürüyor.

Başkan Çınar, Üniversite Sınavlarına Hazırlanan Öğrencilere Tyt Ve Ayt Hazırlık Seti Dağıttı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yusuf Kenan Anadolu Lisesi öğrencilerine üniversite sınavına hazırlık sürecinde yardımcı olmak amacıyla TYT ve AYT kitap seti dağıttı. Başkan Çınar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde başlayan Türkiye Yüzyılının idealist ve kendisini sürekli geliştiren gençlerin başarılarıyla kök salacağını söyledi.

Toplam 6516 haber.