Malatya

Malatya Haberleri

Battalgazi Belediyesi, Kış Ayları İçin Yollarda Önlem Almaya Devam Ediyor

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çolakoğlu ve Çolaklı Mahalleleri’nde stabilize yol serim çalışması gerçekleştirdi.

Malatya Valisi Ersin Yazıcı'nın eşi şehit ailesini ziyaret etti

Malatya Valisi Ersin Yazıcı'nın eşi Hanife Yazıcı, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarının saldırısı sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın'ın ailesini ziyaret etti.

Başkan Gürkan’dan İl Tarım ve Orman Müdürü Akar’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya İl Tarım ve Orman Müdürü Osman Akar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Güder’den Kutanlılar Derneği’ne Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Kutanlılar Derneği’ni ziyaret ederek dernek üyeleri ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Çınar, Yeşilyurt Belediyesi Yemek Fabrikasını İnceledi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt Belediyesi iştiraklerinden İŞGEM bünyesinde Yeşiltepe’de hizmete sunulan Yemek Fabrikasında incelemelerde bulundu.

Başkan Çınar’dan Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un Ölümünün 87.Yıldönümü Mesajı; 

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un ölümünün 87. yıl dönümü nedeniyle Mesaj Yayımladı.

Derme Deresi İlçeye Nefes Oluyor

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in en önemli projelerinden biri olan Derme Deresi Islahı ve Park Projesi’nde birinci etabın sonuna gelindi. Projenin hayata geçirilmesiyle birlikte Derme Deresi ilçeye ve çevresine nefes aldıracak.

Başkan Çınar, Gündüzbey Şehit Levent Coşkun İlk Ve Ortaokuluna Spor Malzemesi Desteğinde Bulundu

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Gündüzbey Şehit Levent Coşkun İlk ve Ortaokuluna spor malzemesi desteğinde bulundu.

Malatya'da 507 bin 538 depremzedeye psikososyal destek verildi

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Malatya'da, bugüne kadar 507 bin 538 afetzedeye psikososyal destek hizmeti verildiği bildirildi.

Başkan Güder, Rışvanlılar Derneği Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Rışvanlılar Derneği Başkanı Ali Yalçın ve dernek üyeleriyle bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Doğanşehir'de kar yağışı etkili oldu

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde etkili olan sağanak yerini kar yağışına bıraktı.

Malatya’da Hayata Başlarken Projesi Umut Oluyor

Malatya Valisi Ersin Yazıcı'nın Eşi Hanife Yazıcı Türkiye Diyanet Vakfı Malatya Şubesi Kadın Kolları tarafından gerçekleştirilen "Hayata Başlarken" adlı proje kapsamında hazırlanan programa katıldı.

Doğanşehir’de yıkım ve enkaz işlemleri yüzde 85'e ulaştı

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde ağır hasarlı binaların kontrollü yıkımı sürüyor.

Kırsaldaki Mahallelerimizin Kalkınması İçin Önemli Çalışmalar Yapıyoruz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt ilçesi Ortaköy Mahallesi (Porga) Muhtarı Mahmut Kocaman’ın ev sahipliğinde bölge muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Gürkan Kuzey Kuşak Yolu’na yapılan bağlantı yollarını incelemede bulundu

Kuzey Kuşak Yoluna yapılan bağlantı yollarındaki çalışmaları inceleyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yol çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte bu yolların Malatya’nın gelecek yüzyıllarına hükmedeceğini söyledi.

Çocukların Mutluluğu Bizim Mutluluğumuz

Başkan Çınar, Duruldu Mahallesindeki Fatih İlk ve Ortaokulunu Ziyaret Etti

Et ve Balık Pazarı Esnaflarından Başkan Gürkan'a Teşekkür

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın girişimleriyle şehrin birçok noktasına kurulan esnaf çarşılarına bir yenisi daha eklendi.

Vali Ersin Yazıcı’nın Eşi Hanife Yazıcı İl Müftülük Heyetini Misafir Etti

İl Müftülük heyetiyle yakından ilgilenen Hanımefendi Hanife Yazıcı Müftülük çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

MASKİ Deprem Konutları Teslim Edilene Kadar Tamamlanacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Yeşilyurt İlçesi'ne bağlı İkizce Mahallesi'nde inşası devam eden kalıcı konutların altyapısı ile ilgili sorun olduğuna dair çıkan haberlere yanıt verdi. Yapılan açıklamada kalıcı deprem konutlarının teslim tarihine kadar altyapı ile ilgili tüm çalışmaların tamamlanacağı duyuruldu.

Toplam 6520 haber.