Malatya

Malatya Haberleri

En Çok Yatırım Yaptığımız Mahallerimizden Biri De Orduzu Mahallemiz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Orduzu Mahallesi’ni ziyaret ederek mahalle muhtarı ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Malatya'da sis etkili oldu

Malatya'da sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 50 metreye düştü.

Doğalgaz Çalışması Yapılan Yollar Asfaltlanıyor

Malatya’nın Arapgir İlçesinde doğalgaz çalışması yapılan yollar Arapgir Belediyesi tarafından asfalt yaması yapılıyor.

Temizlik Çalışmaları İlçemiz Genelinde Devam Ediyor

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu’nun vatandaşlarımızın daha temiz bir ilçede yaşamasını sağlamak, temizliği yaygınlaştırmak ve yaşam tarzı haline getirmek için başlattığı çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

MASKİ Suya Yüzde 25 İndirim Yaptı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 2023 yılı Kasım Ayı Olağan Genel Kurul toplantısı Büyükşehir Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı.

Darende'de liselerarası Atatürk koşusu düzenlendi

Malatya'nın Darende ilçesinde Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 85'inci yılı kapsamında liselerarası "Atatürk Koşusu" düzenlendi.

Darende'de çiftçilere kayısı bahçelerinde sonbahar bakımı eğitimi verildi

Darende İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile İlçe Ziraat Odası iş birliğinde Halk Eğitim Merkezi Konferas Salonu'nda düzenlenen eğitimde kayısı üreticileri bilgilendirildi.

Yerinde dönüşüm bilgilendirme tırı Malatya'da

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberinde Genel Sekreter Latif Okyay ile birlikte Malatya Park (AVM) önünde bulunan Yerinde Dönüşüm Bilgilendirme Tırında incelemelerde bulundu.

Malatya Kent Konseyi İhtiyaç Sahiplerine Ulaşıyor

3 Aralık Engelsiz Yaşam Derneği ve Malatya Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu üyeleri tarafından, hayırseverlerin göndermiş olduğu gıda ve kıyafet yardımı ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Sosyal Tesislerimizde İsrail Ürünlerinin Satışını Durdurduk

İsrail’in Gazze’ye yönelik insanlık dışı saldırılarını ve katliamını protesto eden Yeşilyurt Belediyesi, ilçenin farklı bölgelerinde ki sosyal tesislerinde İsrail kökenli ürünlerin satışını durdurma kararı aldı.

Darende Kaymakamı Gülyer, Aile Destek Merkezi eğitmenleri ve kursiyeriyle buluştu

Darende Kaymakamı Şeref Gülyer, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına bağlı Aile Destek Merkezi eğitmenleri ve kursiyeriyle bir araya geldi.

Malatya'da 69 bin 263 hak sahipliği başvurusu kabul edildi

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin etkilediği Malatya'da, evleri yıkılan veya ağır hasar alan 69 bin 263 kişinin hak sahipliği kabul edildi.

Büyükşehir Belediyesi Tekstil Esnaflarına Sahip Çıktı

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından 43 dönümlük alan içerisinde bulunan Millet Bahçesinin Kapalı Otoparkı, depremde dükkânları yıkılan veya ağır hasar alan tekstil esnafları için Millet Bahçesi Tekstil Kente dönüştürüldü.

Başkan Gürkan, Kuluncak İlçesindeki Birlik Ve Beraberlik Çok Güzel Bir Örnek

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kuluncak İlçesinden Siyasi Parti İlçe Başkanları ile birlikte mahalle muhtarlarından oluşan kalabalık bir heyeti kabul ederek bir süre görüştü.

Emlak Konut, Battalgazi ilçesine 1000 konut inşa edecek

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen ilçeye, Emlak Konut tarafından 1000 konutun yapılması noktasında görüşmelerin devam ettiğini belirtti.

Yeni Atanan Aday Memurlara Hizmet İçi Eğitim Verildi

Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne yeni atanan aday memurlara yönelik, kurum adaptasyonun sağlanması, kurumu daha iyi tanımaları amacıyla bilgilendirme ve uygulama eğitimi verildi.

Arapgir’de Cumhuriyetin 100. Yıl Dönümünde Programı Düzenlendi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında, Arapgir Hami Aydınlar Çok Programlı Anadolu Lisesi bahçesinde kutlama programı gerçekleştirildi.

Toplam 6538 haber.