Malatya

Malatya Haberleri

Hizmet ve Yatırımlarına Ziyaretçilerden Tam Not

Yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür eden Çavuşoğlu Mahalle Muhtarı Mürteza Ede mahalle sakinleriyle birlikte hizmetleri gezdiklerini belirterek, “ Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz.

Arguvan'da okul servisleri denetlendi

Malatya'nın Arguvan ilçesinde okul servisleri denetlendi.

Kaymakam Baytak İle Başkan Çınar, 84 Yaşındaki Fatma Teyze’nin Misafiri Oldu

Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Kutsal Baytak ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Kozluk Mahallesinde yaşayan 84 yaşındaki Fatma Ercan’ı evinde ziyaret ederek hâyır duasını aldılar.

Maski Uyardı! Su Sayaçlarınızı Soğuktan Koruyun

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, havaların soğumasıyla birlikte su sayaçlarının donma tehlikesine karşı abonelerini uyardı.

Başkan Çınar, Yardım Paketi Dağıtım Programına Katıldı

Yeşilyurt İlçesindeki depremzede ailelerin ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında aktif ve dinamik bir çalışma yürütüp, yurt içi ve yurt dışından gönderilen yardımları depremzede ailelere ulaştırmaya devam eden Yeşilyurt Belediyesi tarafından yapılan organizasyonla; Hollanda Cordaid destekli ‘Yardım Projesi’ kapsamında gönderilen yardım paketleri Kadiruşağı Mahallesindeki Konteyner Kentte kalan depremzede ailelere teslim edildi.

Korepck Mahallesi’nin Açılış Töreni Gerçekleşti

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat 2023 tarihinde vuku bulan depremler sonrasında Malatya’da ticari hayatın canlanması ve vatandaşların barınma ihtiyaçlarının karşılanması noktasında çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Başkan Güder’den Miniklere Farkındalık Oluşturacak Hediye Seti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, miniklerin Ağız ve Diş Sağlığı Haftası nedeniyle düzenlenen programa katıldı. Başkan Güder çocuklara ağız ve diş bakım seti dağıtarak dişlerin günde 2 kere fırçalanması için miniklerden söz aldı.

736 Deprem Konutu Kura Çekimiyle Hak Sahiplerine Teslim Edilecek

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerin ardından evleri ağır hasar alan ya da yıkılan depremzede ailelere tahsis edilmek üzere TOKİ tarafından inşaatına başlanan İkizce Mahallesindeki TOKİ Konutlarının 3.Etabında yer alan 736 konutun bulunduğu şantiye alanında incelemelerde bulundu.

Oluklu Mahallesinde Planlamaya Alınan Yatırımları Hayata Geçiriyor

Kış ayları öncesinde planlamaya alınan yatırımları teker teker hizmete sunarak Yeşilyurt’un yol ağını genişletip ulaşım ağının kalitesini artırmaya devam eden Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Oluklu Mahallesinde 2023 yılı Yatırım Programındaki çalışmalarını hayata geçirip, bölgenin ulaşım konforunu artırd

Battalgazi Belediyesi’nden Enkaz Sonrası Temizlik Çalışması

Deprem sonrasında hayatın normale dönmesi için çalışmalar gerçekleştiren Battalgazi Belediyesi, enkaz kaldırma çalışmalarına da destek olurken sonrasında cadde ve sokaklarda oluşan kalıntıları da temizleyerek mahalleleri temiz bir hale getiriyor.

Hanbay: MAŞTİ’mizde Güvenli Bir Hizmet Ortamı Sağlanıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü, 2019 yılından bu yana Malatya Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde (MAŞTİ) güvenliği sağlıyor.

Şehit Aileleri ve Stk’lar  Büyükşehir Belediyesi’nin Projelerini Gezdiler

Türkiye Muharip Gaziler Derneği, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği ve şehit aileleri Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden olan 100. Yıl İl Halk Kütüphanesi, Recep Tayyip Erdoğan Dünya Kayısı Ticaret Merkezi, Beydağı Tabiat Parkı ve Malatya Büyükşehir Belediyesi Kuru Kayısı Lisanslı Deposu’nu gezdiler.

Başkan Güder, MTTB Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) üyeleriyle Poyraz Konağı’nda bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Büyükşehir Projeleri ne Ziyaretçilerden Büyük Beğeni

Büyükşehir Belediye Projeleri Ziyaretçilerden Büyük Beğeni Alıyor

MHP Malatya İl Başkanlığı KAÇEP Biriminden Etkinlik

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı KAÇEP Biriminden Çocuk Hakları Günü Etkinliği

AKSA Doğalgaz Çamlıca Kolejinin Doğalgazını Neden Bağlamıyor?

Malatya'nın önemli ve seçkin eğitim kurumlarından Çamlıca Koleji yetkilileri aylardır Doğalgaz Firmasına müracaat etmesine rağmen Aksagaz Kutusu bağlanmamasından kaynaklı ısınma sorunu yaşıyor.

Malatya'da sağanak etkili oluyor

Malatya'da sağanak nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su birikintisi oluştu.

Büyükşehir Belediyesi’nden  Depremzedelere Hukuki Destek

6 Şubat depremlerinden sonraki süreçte yaşanan yapısal sıkıntılarla ilgili vatandaşlara yardımcı olmak amacıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Malatya Baro Başkanlığı arasında ‘Depremzede Vatandaşlara Hukuki Yardım’ protokolü imzalandı.

Toplam 6546 haber.