Magazin

Magazin Haberleri

Ünlü sanatçı İsmail Türüt’ten Ekrem İmamoğlu’na suç duyurusu

Karadeniz müziğinin sevilen sanatçısı İsmail Türüt, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Karadeniz ziyaretinde çalan müziğin kendisine ait olduğunu söyleyerek Avukatımla görüştüm. Davamı açacağım. Telif hakkı denen bir şey vardır diye konuştu.

Başarılı fotoğrafçı Çevirme, ünlü oyuncu Elles ile yaptığı moda çekimiyle dikkatleri üzerine çekti

Başarılı fotoğrafçı Onur Çevirme, ünlü oyuncu Wilma Elles ile nisan ayında yaptığı moda çekimleri ile sanat dünyasının dikkatlerini üzerine çekti. Çekimler bir otelin iç mekan konseptlerinde başlarken, Emirgan da ki özel bir yalının tarihi dokusunda son buldu.

Sayım'ın şarkısı sosyal medya hesaplarında 200 bin kişi tarafından tıklandı

Ünlülerin sır küpü olarak medya sektöründe adından sıkça bahsettiren Yaşar Aslan Sayım başarısını şarkıcılık kariyerinde de gösterdi.

Başarılı moda tasarımcısı Parsa yaz koleksiyonuyla yılın en büyük defilesine hazırlanıyor

Moda dünyasında son zamanlarda en çok araştırılan isimlerden biri haline gelen başarılı moda tasarımcısı Shahnaz Parsa, yaz koleksiyonuyla yılın en büyük defilesine hazırlandığını belirtti.

Modacı Andıç'tan genç modellere destek

Modacı Cafer Andıç genç modellere destek olmak için kolları sıvadı.

Ünlü rap sanatçısı Sefo Gazianteplileri coşturdu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Sefo Konseri, gençlerin büyük ilgisini gördü. Ünlü rapçi sevilen şarkılarını Gazi şehirlilerle beraber söyledi.

Genç modacıdan yaz tavsiyesi

Genç modacı Serena Torosoğlu yaz sezonu öncesi yeni koleksiyonunu tanıttı. Yaz için giyim tavsiyelerinde bulunan Torosoğlu bu yıl ceket ve elbiselerin göz önünde olacağını vurgulayarak mavi ve mor tonlarının sıkça kullanılacağını söyledi.

Modacı Andıç 'Kumaş tercihi önemli'

Moda alanında yaptığı tasarımlar ile şimdiye kadar moda dünyasında dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Cafer Andıç, pek çok ödül ile bu başarısını taçlandırdı. Moda konusunda kumaş tercihinin de çok önemli olduğunu belirten Andıç, hangi kumaşların tercih edilmesi gerektiği konusunda bilgi verdi.

Cansu Dere İspanya’ya Daha Sik Gelmeyi Planliyorum Dedi.

Cansu Dere yoğun ilgi üzerine kendisi icin düzenlenen Hard Rock Madrid Hotel’deki basın toplantısına katıldı.

Sanatçı Sayım'dan türkü çalışmasına pop yorum

Yeni nesil şarkı ile 123 bin kişi tarafından dinlenen Aslan Sayım, türkü çalışmasına pop yorumu yaptı.

Diyarbakır'da moda rüzgarı esecek

Diyarbakır'ın tarihi ve turistik bölgelerinde gerçekleştirilecek çekimlerde ünlü mankenler görev alacak.

Ünlü yaşam koçu Astro iş insanlarına danışmanlık hizmeti veriyor

İsabetli öngörüleriyle tanınan ve dünyaca tanınan, Michaela Astro İstanbul Nişantaşı ve Yeşilköy ofislerinde birçok iş insanı, CEO, siyasetçilere yaşam koçluğu hizmeti veriyor.

Jandarma korosu konser verdi

Malatya İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde görev yapan personelden oluşturulan Jandarma korosu büyük beğeni topladı.

Ünlü oyuncu ve sunucu Aksu başarılarıyla göz dolduruyor

Bahçeşehir Üniversitesi radyo ve televizyon bölümü ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi oyunculuk bölümünden mezun olan başarılı oyuncu ve sunucu Didem Aksu başarılarıyla göz dolduruyor.

Genç modacı Andıç ödüle doymuyor

Genç modacı Cafer Andıç, İstanbul'da düzenlenen ve organizatörlüğünü Hülya Yanıkdağı'ın yaptığı Crazy Life Kalite Ödülleri yarışmasında 'Yılın moda kumaşçısı' ödülüne layık görüldü.

Polis korosu bu kez protokole konser verdi

Türk Polis Teşkilatının Kuruluş177. yıldönümü nedeniyle, polis orkestrası eşliğinde polis korosu bu kez de protokol üyelerine konser verdi.

Yakut, Azerbaycan'da 'Yılın En Başarılı Diyetisyeni' seçildi

Uyguladığı başarılı sağlıklı beslenme ve diyet programlarıyla adından sıkça söz ettiren Uzman Diyetisyen Mehtap Yakut, Azerbaycan'da düzenlenen 2022 Global Woman Awards ödül töreninde Türkiye'yi temsil ederek 'Yılın En Başarılı Diyetisyeni' ödülünü aldı.

Yönetmen Mutiev'den öneriler

Pek çok projede yer alan, başarılı çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çeken Ramazan Mutiev, yönetmen olmak isteyenler için önerilerde bulunarak bu mesleğin yenilikçilik isteyen bir alan olduğunu söyledi.

Tasarımcı İnce, sağlıklı ayakkabı için önerilerde bulundu

Ayakkabı tasarımcısı Hüseyin İnce, sağlıklı ayakkabı secimi önerisinde bulunarak estettik duruşa önem verenlerin sağlık açısını da unutmaması gerektiğini uyardı.

Toplam 343 haber.