Magazin

Magazin Haberleri

GGC'den Hacıbaba Pastanelerine teşekkür plaketi

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti (GGC) tarafından düzenlenen gecede Diyarbakır'da 30 yılı aşkındır tatlı sektöründe öncü olan Hacıbaba Pastanelerine katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.

GGC'den Öz Sağlık İş Sendikası Diyarbakır Şube Başkanı Aküzüm'e teşekkür plaketi

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyetinin bu yıl 36'ncısını düzenlediği Yılın Başarılı Gazetecileri Ödülleri töreninde başarılı sendika başkanı ödülü Öz Sağlık İş Sendikası Diyarbakır Şube Başkanı Mehmet Aküzüm'e teşekkür plaketi verildi.

Başkan Beyoğlu'ndan basın mensuplarına Diyarbakır mesajı : 'Kenttin güzelliklerini anlatmanızı istiyoruz'

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti (GGC) tarafından 36.'sı düzenlenen Başarılı Gazetecileri Ödül Töreni'ne katılan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Diyarbakır'ın huzur ve güvenin merkezi olduğuna dikkat çekerek ulusal gazete ve televizyonlarda görev yapan gazetecilerden bölgenin güzelliklerini dile getirmelerini istedi.

GGC'den İhlas Medya'ya 6 ödül

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyetinin (GGC) bu yıl 36'ncısını düzenlediği Yılın Başarılı Gazetecileri Ödülleri sahiplerini buldu. İhlas Medya'ya 6 ödül verildi.

Beste makinesi Samet'in şarkılarına yoğun ilgi

Son zamanda yazdığı ve bestelediği şarkılarıyla adından sıkça bahsettiren Samet Kurt'tan hit şarkılar çıkmaya devam ediyor.

İleri ailesinin mutlu günü

Diyarbakır'ın tanınmış ailelerinden Turgut İleri, hayatını Berna Akıncı ile birleştirerek dünya evine girdi.

Genç star Baytan, 3 yıllık aranın ardından geri döndü

Yeni Gelin dizisinde parlayıp adından söz ettiren ve aynı zamanda Meleklerin Aşkı dizisinde oynayıp boy gösteren genç star Onur Baytan, 3 yıllık aranın ardından bomba gibi geri dönüş yaptı.

Malatya'da gençler konser ile coştu

Malatya Büyükşehir Belediyesi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Gençlik Konseri binlerce Malatyalı genci bir araya getirdi.

Cem Yılmaz’dan Çince yanıt

Daha önce hem stand-up gösterilerinde hem de Ali Baba ve Yedi Cüceler, GORA gibi sinema filmlerinde kullandığı farklı yabancı dillerdeki repliklerle dikkat çeken Cem Yılmaz, şimdi de yüzü olduğu markanın reklam çekimlerinde Çince konuştu.

Girişimci Özdemir, 'Yılın En İyi Çıkış Yapan Yaşam Koçu' ödülüne layık görüldü

Girişimci İlknur Özdemir Uluslararası Medya Ödüllerinde 'Yılın En İyi Çıkış Yapan Yaşam Koçu' ödülüne layık görüldü.

Ünlü ismi görünce defalarca kez ''Maşallah'' dedi

Gaziantep'te renkli görüntülerin yaşandığı Gençlik Festivali'nin ikinci gününde sahne alan sanatçı Tuğçe Kandemir'e defalarca kez maşallah diyen Fatma Şahin, ''Gastronomi sanatçısı'' diyerek şarkıcıyı alkışlattı.

Cem Belevi'den ayrıldığı İrem Derici'ye gönderme

Gaziantep'te düzenlenen Gençlik ve Spor Festivali'nde sahne alan pop sanatçısı Cem Belevi, kendisi hakkında iblis ve çeyrek popçu yakıştırmaları yapan İrem Derici'ye ''Yaramızda kalsın'' şarkısı ile göndermede bulundu.

Ünlü modacı Cafer Andıç'a bir ödül daha

Uluslararası Medya Ödülleri programında ünlü modacı Cafer Andıç, yılın modacısı ödülüne laik görüldü.

Manuş baba Diyarbakır 'da hayranlarıyla buluştu

Manuş Baba, Diyarbakır'da yağışlı havada hayranlarına konser verdi.

Diyarbakır İş İnsanları Zirvesi 2022 ödülleri sahiplerini buluyor

Diyarbakır'da bir otelde 21 Mayıs tarihinde düzenlenecek olan 'Diyarbakır İş İnsanları Zirvesi 2022 Ödülleri', sahiplerini buluyor. Gecede İhlas Haber Ajansı (İHA) yılın en başarılı haber ajansı ödülüne, İHA Diyarbakır Bölge Müdürü Abdulkerim Kantarcıoğlu ise en başarılı bölge müdürü ödülüne layık görüldü.

Ünlülerin moda tasarımcısı Bayur, defilesiyle göz kamaştırdı

Tasarladığı farklı ve özel stilleriyle bilinen Pınar Kurt Bayur son zamanlarda ünlülerin en çok tercih ettiği isimler arasında yer alırken, düzenlediği defile ile gözleri kamaştırdı.

Diyarbakır'ın tarihi mekânlarını gelin duvağı sardı

Diyarbakır'da gelinlik tasarımı ve üretimi yapan Mehmet Kaymak, bin 500 metre tül kullanarak 500 metrelik gelin duvağı ile kentin tarihi meknlarını sardı.

Silvan Belediyesinden Mustafa Ceceli konseri

Diyarbakır'ın Silvan Belediyesi, kültürel etkinlikler bünyesinde Mustafa Ceceli konseri düzenleyecek.

Diyarbakır'ın tarihi moda ile canlandı

Türkiye'nin en büyük moda etkinliklerini gerçekleştiren bir firma, Doğubayazıt ve Kapadokya'nın ardından bu kez Diyarbakır'da moda rüzgarı estirdi. Diyarbakır'ın tarihi ve turistik bölgeleri arasında yer alan On Gözlü Köprü, Cemil Paşa Konağı ve Keçi Burcu'nda gerçekleştirilen çekimlerde ünlü mankenler boy gösterdi.

Toplam 343 haber.