Magazin

Magazin Haberleri

Ben Bu Cihana Sığmazam ekibi Özbekistan’da

Oktay Kaynarca ile Onur Tan’ın proje tasarım ve genel hikayesine imza attığı Bu Cihana Sığmazam dizisi merakla bekleniyor.

Hülya Avşar, minibüste çalan Ankara havası ile Ayvalık sokaklarında oynadı

Oyuncu ve şarkıcı Hülya Avşar, tatilini geçirdiği Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde toplu taşıma minibüsünden çalan Ankara havası ile kaldırımda gönlünce oynadı.

Kenan söyledi, Beren eğlendi

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, tatil yaptığı Bodrum'da bir beachte eline mikrofonu alarak şarkı söyledi, eşi Beren Saat de dans ederek ona eşlik etti. Doğulu'yu sahnede görenler ise mini konserin tadını çıkardı.

Heijan ve Muti bayramda unutulmaz bir gece yaşattı

Türk rapçi ve söz yazarı Heijan, gerçek ismiyle Doğan Tarda ile Muti yani Mücahit Doğan Bodrum'da hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı.

Ünlü modacı Cafer Andıç, Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdi

Ünlü Modacı ve Tasarımcı Cafer Andıç Türkiye'de bir ilki geçrekleştirerek lavanta tarlasında defile gerçekleştirdi. Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde düzenlenen 'Rainbow' isimli defilede Ece Gürsel, Şebnem Şchaefer, Kate Alexeeva, Sevil Uyar, Wilma Elles ve Özge Ulusoy gibi ünlü isimlerin de yer aldığı 27 manken boy gösterdi. Adeta bir podyuma dönüşen lavanta tarlalarında yürüyen mankenler Andıç'ın tasarımı elbiseleri sergiledi.

Moda tasarımcısı Köroğlu, hem defile yapacak, hem de ödül alacak

Ünlü moda tasarımcısı Emrullah Köroğlu, özel olarak tasarladığı birbirinden şık yaz koleksiyonuyla Didem Taslan, Aysel Nizam, Bensu Gürses, gibi birbirinden güzel ve deneyimli mankenlerin podyumda boy göstereceği 'Altın Melek Ödül' töreninde Glamour Vav markasıyla hem güzel bir defileye imza atacak, hem de 'Yılın En Başarılı Moda Tasarımcısı' ödülünü alacak.

Battalgazi'de Manuş Baba rüzgarı esecek

Malatya Battalgazi Belediyesi tarafından 2 Temmuz Cumartesi günü saat 20.30'da düzenlenecek olan açık hava konserinde Ünlü sanatçı Manuş Baba, Malatya Park AVM Yanı Konser alanında Battalgazililerle buluşacak.

Kiraz festivali Manga konseriyle final yaptı

Yeşilyurt Belediyesinin ev sahipliğinde bu yıl 27'ncisi düzenlenen Yeşilyurt Kültür, Spor Kiraz Festivali'nin son gününde rock müziğin sevilen grubu Manga, binlerce kişinin doldurduğu alanda konser verdi.

Ünlü Hollywood yıldızı Robert De Niro İstanbul’da

Hollywood yıldızı ünlü oyuncu Robert De Niro ortağı olduğu Japon Restoranının ortaklarıyla Şişli'de bulunan şubesinde bir araya geldi. Düzenlenen basın toplantısında konuşan ünlü aktör, 'Gerçekten restoran işi zor bir iş. Ben kendimi çok şanslı buluyorum. Çünkü muhteşem bir ekibe sahibim. Restoranlarımızda çalışan muhteşem şeflerimiz var' dedi.

Ses sitemini kapatınca Kırmızıgül çıplak sesle konser verdi

Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak'ta bir mekanda sahne alan ünlü sanatçı Mahsum Kırmızıgül, ruhsatı olmadığı gerekçesi ile mekanın ses sisteminin kullanılmasına polis izin vermedi. Konserine çıplak sesle devam etti. Gecede eserlerini sahneden değil hayranlarının arasında seslendiren Kırmızgül, konserinde kimseden ücret alınmayacağını da duyurdu.

Ünlü sanatçı Kıraç, kiraz festivalinde sevenleriyle buluştu

27. Yeşilyurt Kültür, Spor Kiraz Festivalinde Malatyalılarla buluşan ünlü Sanatçı Kıraç, söylediği birbirinden hareketli ve güzel şarkılarla unutulmaz bir konserin altına imza attı.

Kiraz Festivali'nde Mustafa Ceceli coşkusu

27.Yeşilyurt Kültür, Spor ve Kiraz Festivali'nde sahne alan ünlü sanatçı Mustafa Ceceli, yaklaşık 40 bin kişinin katıldığı bildirilen konserde sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Başkan Çınar, dev konserlerle festivalin heyecanı ve coşkusunu Malatyalılarla birlikte doyasıya yaşadıklarını söyledi.

Avukatlar Ece Seçkin konseri ile stres attı

Malatya Barosu tarafından avukatlara moral gecesi düzenlendi. Gecede avukatlar ve aileleri Ece Seçkin konseriyle stres attı.

Model of Models yarışmasının 2022 ulusal finali yapıldı.

Kızlarda Ecem April Onutman, Erkeklerde Arvin Şahamat taçlandı.

Gülden’i Hiç Böyle Görmediniz!

Mayıs ayında “İçimize mi Atalım” adlı şarkısını sevenleriyle buluşturan Gülden, bir yeni şarkısı ile daha müzikseverlerle buluşuyor.

Kahta halk müziği konserine büyük ilgi

Adıyaman'ın Kahta ilçe Belediyesi yaz etkinlikleri çerçevesinde ücretsiz düzenlenen Nurettin Rençber konserine binlerce kişi katıldı.

Demet Akalın Gazianteplileri coşturdu

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, 'Kadın Dostu Kent Gaziantep' mobil uygulamasının tanıtımı çerçevesinde Gazianteplilere konser verdi. Konsere katılan binlerce Gaziantepli, ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın şarkılarıyla coştu.

Trabzon’da Mimariden Modaya defilesi

Avrasya Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Mimari Restorasyon, İç Mekan Tasarımı ve Moda Tasarımı Programları öğrencileri 'Mimariden Modaya' konulu defile düzenledi.

Metina aşireti düğününe yoğun katılım

Diyarbakır'ın tanınmış aşiretlerinden Metina aşireti mensubu Cenap Dinç, Arzu ailesi mensubu Eylül Doğa Arzu ile hayatını birleştirerek dünya evine girdi. Aşiret düğününe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Toplam 343 haber.