Eğitim

Eğitim Haberleri

Şehitkamil'deki kütüphanelerden 48 bin 315 öğrenci yararlandı

Şehitkamil Belediyesi bünyesinde ilçe genelinde bulunan kütüphanelerden son bir yıl içerisinde 48 bin 315 öğrenci faydalandı. Tüm imkanların ücretsiz sunulduğu kütüphaneleri, her yaş grubundan öğrenci kullandı.

Elazığ'da 'Kitap Oku-Yorum' Projesi

Diyanet İşleri Başkanlığınca din görevlilerinin okuma, yorumlama ve müzakere faaliyetlerinin geliştirilerek devam ettirilmesi ve din hizmetlerinde verimliliğin artırılması amacıyla hazırlanan 'Kitap Oku-Yorum' Projesi ülke genelinde devam ediyor.

Öğrenciler meslek öğreniyor

Malatya'da yüksek öğrenim yurtlarında kalan öğrenciler boş zamanlarında, takı ve tasarım kursu ile meslek öğreniyorlar.

Öğrencilere 'Büte Kalma İkrama Kal' etkinliği

Malatya İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 'Büte Kalma İkrama Kal' etkinliğiyle final sınavlarına hazırlanan üniversite öğrencilerini ziyaret edip, başarılar dilediler.

Ceza İnfaz Kurumundan kitap bağış kampanyası

Ceza İnfaz Kurumu Kütüphaneleri için kitap bağış kampanyası stant etkinliği gerçekleştirildi.

Kazada hayatını kaybeden öğretmenin okulunda yas var

Diyarbakır'da otobüs kazasında hayatını kaybeden 5 kişiden biri olan Zahide öğretmen unutulmadı.

Öğrencilere kitap ve kırtasiye seti

Malatya'nın kırsal kesimlerinde birleştirilmiş sınıfta eğitim gören öğrencilere kitap ve kırtasiye seti hediye edildi.

Öğrencilerle kariyer günlerinde buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kolejde düzenlenen 'Kariyer Günleri' programına katıldı. Başkan Fadıloğlu, hayat tecrübelerinden örnekler vererek, öğrencilere kariyerleriyle ilgili çeşitli tavsiyelerde bulundu.

Aynı çatı altında hem öğrenciler hem de aileleri eğitim alıyor

Elazığ'da Milli Eğitim Bakanlığınca yürütülen proje çerçevesinde, atıl durumundaki okullar köy yaşam merkezine dönüştürülerek hem çocuklara hem de ailelerine eğitim yuvası oldu.

SANKO Okulları yüzücüleri bölge birincisi ve üçüncüsü oldu

SANKO Okulları öğrencileri, Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Okullar Arası Gençler Bölge Müsabakası'nda bölge birincisi ve üçüncüsü olarak önemli başarıya imza attı.

Sosyal sorumluluk projelerine katılan üniversite öğrencilerine teşekkür belgesi verildi

Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen sosyal sorumluluk projelerinde görev alan ve projeleri başarıyla tamamlayan öğrencilere ve akademik danışman hocaları teşekkür belgesi verildi.

En İyi Narkotik Polisi Anne Projesini anlattılar

Malatya'da polis' En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi' çerçevesinde 'üniversite öğrencilerine bilgilendirme yaptı.

Sanal evrende eğitim görüyorlar

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'nde (GİBTÜ) eğitim gören öğrenciler kurulan sanal gerçeklik laboratuvarında sanal evrende (metaverse) eğitim görüyor. Bu oluşumunda Anatomi Anabilim Dalı Başkanı Doktor Öğretim Üyesi Rabia Taşdemir ve Öğretim Görevlisi Yusuf Kalınkara tarafından gerçekleştirilen bir çalışma ile öğrencilerin anatomi eğitiminde metaverse ortamında eğitim alması sağlandı.

SANKO'da 'Barınaklar' temalı resim sergisi

Ressam Mümin Candaş'ın 23 Aralık 2022'de SANKO Sanat Galerisi'nde açtığı 'Barınaklar' temalı kişisel resim sergisi devam ediyor.

'Siber Vatan Programı' başvuruları 13 Ocak'ta sona eriyor

Türkiye'nin siber güvenlik uzmanı ihtiyacının karşılanması amacıyla başlatılacak olan 'Siber Vatan Programı'na katılmak isteyenler 13 Ocak'a kadar başvuru yapılabilecek.

Üniversite öğrencilerine final sınavları döneminde çorba ikram edilecek

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Üniversitesi'nin (GAÜN) öğrencilerine vize sınav döneminde yaptığı yemekle çorba ikramını yoğun talep ve memnuniyet üzerine final sınavları döneminde de sürdürüyor.

Radikal Eğitim Kurumları'nın 22. Şubesi Malatya'da açıldı

Radikal Eğitim Kurumları'nın 22. şubesi Malatya'da açıldı. Türkiye'nin farklı noktalarında faaliyet gösteren eğitim kurumunun Harun Bakırcı yönetimindeki Malatya şubesinde ortaokul ve lise kademesinde öğrenciler eğitim alacak.

Elazığ'da 'ailede çocukla iletişim' semineri düzenlendi

Elazığ Belediyesi tarafından ailelere yönelik eğitimler sürüyor.

MTÜ Tıp Fakültesi Morfoloji Binası kurulacak

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli, toplantıda yaptığı açıklamada, Tıp Fakültesi Morfoloji Binası kurulması için çalışmalara başladıklarını belirtti.

Toplam 3454 haber.